facebook

Бив всім що під руки попало: На Київщині чоловік жорстоко вбив власну матір

У Білоцерківському районі Київської області чоловік палицею, руками та ногами до смерті забив власну матір. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.


“Установлено, що у серпні поточного року в одному зі сіл Білоцерківського району між 43-річним сином та його матір’ю виник словесний конфлікт. У ході якого, чоловік, взяв дерев’яну палицю та підійшовши до ліжка 80-річної матері, наніс 5 ударів по грудній клітині, внаслідок чого потерпіла впала на підлогу. Не зупинившись на скоєному, зловмисник завдав численні удари рукою по обличчю жінки, а потім ногою наступив на її горло”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у результаті жорстокого побиття нелюд-син заподіяв матері тілесні ушкодження у вигляді множинних переломів ребер, від яких потерпіла померла.

За процесуального керівництва Білоцерківської місцевої прокуратури 43-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Наразі місцевою прокуратурою до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:  Порошенко замахнувся на Вакарчука: “Помрій”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.