facebook

«Як близнючки»: Світлана Лобода показала рідну сестру

Відома співачка Світлана Лобода рідко публікує на своїй сторінці в мережі сімейні фото. Нещодавно її дочка Євангеліна пішла до другого класу.



На лінійку, за словами молодшої сестри співачки — Ксенії, прийшла вся родина. До слова, Світлана в Instagram також опублікувала фото з сестрою і старшою дочкою. Такі ж знімки на своїй сторінці опублікувала і Ксенія.

https://www.instagram.com/p/BnRfJzBF0yU/?hl=ru&taken-by=ksushka_loboda_lolo

«Сьогодні провели нашого зайчика вже до другого класу! Вчися добре, ми з тобою. Мені здається, тільки наша сім’я на перший дзвінок всім складом приходить (а це людей 6). Вітаю всіх батьків зі святом, терпіння вам», — написала Ксенія в Instagram.

«Красуня ваша сестра», «Ви двійнята?», «Відразу так подумала) прям конкурентка вам Світлана, красива сестра», «Як близнючки ось це да!!! Красуні!!!», «Ви дуже схожі! Обидві такі красуні!», «Та її замість себе і на концерти можна відправляти», — пишуть шанувальники Лободи в коментарях до фото.

Читайте також:  Важко стриматися! Євгенія Власова, зі сльозами на очах, вперше після операції звернулася до шанувальників

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.