facebook

На Дніпропетровщині підлітки жорстоко поглумились над 17-річним школярем

У місті Кам’янське на Дніпропетровщині підлітки побили 17-річного школяра. Інцидент стався на очах у двох десятків свідків, які ніяк не відреагували на те, що трапилося – не відреагували ні поліцію, ні “швидку”. Про це на сторінці у Facebook повідомила мати постраждалого підлітка Марія Вєтрова.



“За ним полювали і кілька разів уже намагалися побити, але не вийшло. А ось вчора все-таки побили. Поки “вершителі справедливості” удвох били, навколо стояли ще близько 20 “друзів” і “знайомих”. І дивилися. Але ніхто не викликав поліцію, ніхто не подзвонив мені. Били ногами в живіт, кулаками по обличчю”, – розповіла жінка.

Мати школяра зазначила, що побиття сталося за наведенням трьох знайомих підлітка. За словами жінки, суть конфлікту може критися в тому, що її син нібито побив двох знайомих дівчат і не заступився за свого товариша. Також Марія вже написала заяву до поліції, проте її син був проти цього через те, що йому погрожували підлітки, які напали на нього.

“Коли я телефонувала до поліції, Артем (потерпілий син. – Авт.) благав мене не дзвонити, бо вони не дадуть йому спокійно жити, можуть і вбити по дорозі в училище”, – зазначила жінка.

Мати Артема також підкреслила, що подібний напад в місті не перший. Але в поліції цю інформацію не підтверджують.

“Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 КК України (“Заподіяння легких тілесних ушкоджень”). Вже встановили деяких учасників конфлікту – це підлітки. Мама написала, що подібних випадків було кілька, але до нас із офіційними заявами поки ніхто не звертався. Самого ж потерпілого відправили на амбулаторне лікування”, – розповіли “Сегодня” в Кам’янському відділенні поліції.

Читайте також:  Степанов сказав, якою має бути зарплата лікаря після інтернатури

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.