facebook

Український танцівник заявив, що хоче об’єднати Україну і Росію та станцював на фоні Кремля

Всесвітньо відомий український танцівник Сергій Полунін взяв участь у флешмобі в соціальних мережах, де заявив, що мріє об’єднати Росію, Україну та Англію. У відеоролику чоловік також станцював балет на фоні російського Кремля у Москві.

Новий відеоролик Сергій Полунін опублікував у своєму профілі Instagram. За словами Полуніна, до флешмобу може долучитись кожен, знявши на відео свою творчість і вказавши три країни, які хоче об’єднати. Найкращі відео з хештегом #artup3 уродженець Херсона обіцяє опублікувати в YouTube і в акаунті «_artup3_» в Instagram.

У відео український танцівник говорить, що мріє об’єднати такі 3 країни як Україна, Росія і Англія. Чи мав на увазі Полунін під Англією Велику Британію – наразі невідомо.

«Привіт! Мене звати Сергій Полунін і я починаю новий «челлендж». Art up! Це моя творчість. Я хочу об’єднати Англію, Росію та Україну. Які три країни ви хочете об’єднати? Ваш хід! Джек Уайт! Тепер твоя черга!»,– заявив Сергій Полунін, передавши естафету американському рок-музиканту.

«Спасибі всім, хто вже взяв участь в «челленджі»! Дивіться «відеоартапи» перших сміливців на «_artup3_», – прокоментував свій відеоролик Сергій Полунін, на якому він виконує рухи з балету на фоні Кремля.

Читайте також:  21 травня в Івано-Франківську відбудеться свято морозива

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.