facebook

У Львові п’яний батько заснув посеред вулиці, кинувши напризволяще 4-річного сина

У Львові, на вулиці Караджича, 14 п’яний батько, гуляючи із сином, заснув посеред вулиці.
Про це пишуть очевидці у спільноті «Варта-1».



За словами очевидців, чоловік заснув, коли біля нього була дитина. Хлопчика нагодували та викликали поліцію. Проте горе-батько втік ще до приїзду правоохоронців, залишивши дитину в дворі будинку.

У соціальних мережах стверджують, що родина, в якій виховується дитина є неблагополучною: усі дорослі, зокрема і мати хлопчика, зловживають алкогольними напоями та неналежно доглядають за неповнолітнім.

У прес-службі патрульної поліції Львівської області кореспонденту «Вголосу» підтвердили даний факт. Патрульні зафіксували неналежне виконання обов’язків по догляду за дитиною.

«Заявник анонімно повідомив, що за вказаною адресою, ходить дитина чотирьох років, а її батько лежить в стані алкогольного сп’яніння. Коли прибули патрульні, очевидці вказали на дитину. Батька не було виявлено. При спілкуванні з хлопчиком, вдалось дізнатись, що в нього є бабуся, адресу якої дитина знала. Патрульні зустрілись із бабусею хлопчика. Дитина її впізнала. Бабуся написала розписку про те, що забере дитину до себе», – повідомив речник патрульної поліції Львівської області Мар’ян Шпитак.

Читайте також:  В Мережі з’явилось останнє інтерв’ю з дівчиною, яку вбила мати в Енергодарі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.