facebook

Назріває новий виток інформаційної війни – до наступу готується нова армія “раSSєйськіх тролів”!

Не пройшло й місяця з часу підписання прем’єром раSSєйськой федерації Мєдвєдєвим постанови “Про затвердження правил контролю за діяльністю організаторів поширення інформації в Інтернеті” (від 8 квітня 2015 №327), за якою Роскомнадзор, а фактично – ФСБ, отримав право перевіряти листування користувачів соцмереж, серед яких «А



днакласнікі» і «ВКантактє», електронну пошту та месенджери (Агент.Mail.ru, ICQ), а також блог-платформи.

Таким чином, якщо стосовно росіян ще будуть дотримуватись елементарних формальностей, то відносно іноземних громадян (читай – УКРАЇНЦІВ) кремлівська банда отримала ПОВНИЙ і безперешкодний ДОСТУП до всіх персональних даних, які тільки можуть “засвітитися” при користуванні Інтернетом: починаючи від номерів телефонів, закінчуючи адресами фактичного проживання (через Інтернет-провайдерів).

Тобто, “заходячи” чи реєструючись в «Аднакласніках» і «ВКантактє», українці автоматично потрапляють у відповідні бази даних, якими користуються навіть бандформування з т.зв. “Навароссії”, “ДНР” і “ЛНР” (пам’ятаєте погрози терористів дітям зі Снятинщини???).

Одним із підтверджень зазначеного є заява главаря московського Пархату Кіріла, який днями закликав “синодальні відділи та духовенство” раSSєйськой “православної церкви” більш активно і ефективно бути присутніми у соціальних мережах. Це при тому, що в минулих роках цей “дєятєль” називав Інтернет і СМ “порождєнієм дьявола”!

Далі – ще цікавіше

Офіційний сайт РПЦ повідомляє, що “открытие официальной страницы патриарха намечено на 24 мая 2015 года”. Але не складно догадатись у якій саме соцмережі: правильно — це «ВКантактє»! Тут варто згадати минулорічну історію з Дуровим, засновником цієї СМ, який змушений був передати контроль нібито якомусь співвласнику, а фактично — ФСБ!

Читайте також:  “Євробачення-2018”: журналісти дізналися, як російські експерти оцінили MELOVIN’а

Що ж це все означає?

Висновок – один: путлерівська пропаганда “видихається”! Вже навіть найтупіші “ватнікі” починають сумніватися у тих безглуздих фейках, якими зомбується народ. При чому, не тільки російський чи український: прихована або й відверта “росбрехня” і дезінформація поширюється телеканалами та Інтернет-мережами практично в усі країни ЄС і навіть у США.

І тепер диктаторський режим кремлівської банди придумав “запустити” в Інтернет-мережі нову армію “тролів” – “кіріловських”. А їх, за попередніми підрахунками, немало — близько півмільйона!

Що робити?

Як показує вітчизняна практика (поки-що стараннями справжніх українських патріотів, “Мінстець” – думають) та міжнародний досвід протидії ворожій інформаційній агресії, найкращий спосіб захистити державу і наших дітей, котрі з довірою сприймають усі повідомлення в Інтернет-спільнотах, це негайне видалення своїх сторінок з раSSєйськіх соціальних мереж і облікових записів з усіх сервісів, які мають позначку “.ru”!!!

Олекса Довбуш (с) спеціально для “Український простір Прикарпаття”

Джерела:

http://government.ru/docs/17607/

http://ria.ru/religion/20150501/1062027358.html

http://ria.ru/religion/20150429/1061651218.html#ixzz3Yrers9w9

Шукайте деталі в групі Facebook