facebook

Мера Ужгорода арештували через підозру в привласненні 6,5 мільйонів з бюджету

Ужгородський суд задовольнив клопотання прокуратури Закарпатської області щодо обрання міри запобіжного заходу міському голові Богдану Андріїву у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці або внесення застави у 440 тисяч гривень.



Про це повідомляє Mukachevo.net.

Адвокат Андріїва запевнив, що до кінця дня сума застави буде внесена.

Як повідомила Українській правді прес-секретар прокуратури Закарпатської області Марина Безега, суд частково задовольнив клопотання з боку сторони звинувачення. Прокуратура просила взяти Андріїва під варту з альтернативою застави в 6,5 млн гривень.

Нагадаємо, в кінці серпня меру Ужгорода було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.5 статті 191 ККУ (привласнення та розтрата майна в особливо великому розмірі або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

А також його підозрюють у злочинах за ч. 2 статті 28 ККУ – ч.2 статті 366 ККУ, тобто співучасть у підробці документів.

Ужгородському міському голові Богдану Андріїву вручено підозру, пов’язану з обставинами реконструкції культурно-історичного центру «Совине гніздо».

В Ужгородській міськраді стверджують, що є офіційна технічна документація «з державного органу», яка підтверджує відсутність матеріальних збитків державі або громаді міста.

Читайте також:  "Я була в капцях, вона боса була. Було дуже спекотно...”: На Дніпропетровщині 6-річну дитину вбилo на порозі власної квартири (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.