facebook

Тягнув дівчину 50 метрів: Під Черкасами п’яний водій влаштував моторошну ДТП

В Україні триває низка масштабних дорожньо-транспортних пригод. Черговий приклад – трагедія в Кам’янці Черкаської області, де ВАЗ насмерть збив дівчину і протягнув її тіло по дорозі 50 метрів.



З місця події водій утік. Місцеві жителі стверджують, що в момент ДТП чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Трагедія сталася вночі, 5 вересня. 25-річна Галина Старченко поверталася додому разом із матір’ю.

“Мама дівчини вже підходила до воріт, коли позаду неї, поруч із бордюром, авто наїхало на Галю”, – розповіли місцеві жителі. Від отриманих травм дівчина загинула на місці події.

Поліція почала пошуки водія-втікача і незабаром той був затриманий. Як стало відомо, за кермом ВАЗа знаходився 27-річний місцевий житель Андрій С. Городяни кажуть, що в день, коли сталася трагедія, чоловік відзначав день народження дружини, випив, і сів за кермо. Також, за їхніми словами, Андрій раніше зловживав наркотиками.

Кривава аварія викликала потрясіння у багатьох жителів Кам’янки. “Черговий п’яний виродок позбавив життя чиюсь дитину. Скільки має статися смертей, щоб поліція почала по-справжньому боротися з нетверезими водіями?” – написав у коментарі інтернет-користувач Дмитро Василюк.

Люди, які знали Галину, кажуть, що вона була доброю і привітною дівчиною. “Галя працювала у відділенні “ПриватБанку”, завжди була уважна до клієнтів. Я в шоці від події”, – розповіла нашим журналістам Наталія.

“Не можу повірити. Шок і сльози на очах. Вічна пам’ять”, – залишила коментар Анастасія Кузуб.

“Сяй зіронькою на небі”, – написала в Facebook Олена Форманюк.

Читайте також:  “П’яний в зюзю”: Чоловік влаштував гонки на дитячому майданчику

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.