facebook

Громадянина Італії облили кислотою в Одеській області

В Одеській області було скоєно замах на громадянина Італії Джованні Арканжелі – на одній з вулиць Білгород-Дністровського йому плеснули кислотою в обличчя.

Як повідомила в своєму Facebook юрист Анна Маляр, інцидент трапився ввечері 8 вересня.

За її словами, італієць домагався можливості брати участь у вихованні сина, який живе разом з матір’ю.




«Вчора в місті Білгород-Дністровський невідомий виплеснув кислоту в обличчя громадянинові Італії Джованні Арканжелі. Сусіди, які це бачили, викликали «швидку». Зараз Джованні в Одесі, в лікарні імені Філатова, 6-е відділення, у важкому стані. Сильно пошкоджені очі, має опіки першого ступеня»
, – повідомила Маляр.

За її словами, родичі потерпілого в Римі ще не знають про подію. Також юрист розповіла, що Арканжелі «платить аліменти і вже два роки як оббиває пороги чиновницьких кабінетів і суду в Україні за право брати участь у вихованні дитини».

«Джованні свого часу в Італії одружився з українкою. Але вона поїхала з Італії в Україну і фізично не дає йому спілкуватися з дитиною», – резюмувала Маляр.

Тим часом користувачі стверджують у коментарях, що потерпілий італієць справляв враження мирної та порядної людини, а за два роки після від’їзду дружини він виплатив їй аліментів на суму близько 35 тисяч євро.

Читайте також:  Пенсія з інвалідності: який потрібно мати стаж для її отримання

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.