facebook

Діти просто бавились в дворі: З’явились моторошні подробиці стрілянини в Одесі

У Новій Одесі поранення отримали 12-річний хлопчик, дівчинки 9 і 5 років, а також 68-річний пенсіонер.



У Новій Одесі Миколаївської області чоловік відкрив стрілянину з саморобного пристрою по дітях, які грали неподалік. В результаті інциденту були травмовані троє дітей і сам стрілець.

Як заявили в прес-службі управління обласної поліції, повідомлення про стрілянину копи отримали близько 17-ї години у неділю, 9 вересня.

“Близько 17:00 до Новоодеського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що в селищі Нова Одеса 68-річний місцевий житель вистрілив з саморобного пристрою по дітям, які грали у дворі. Внаслідок пострілу були травмовані 12-річний хлопчик і дві дівчинки у віці 9-ти і 5-ти років “, – йдеться в повідомленні.

Також стало відомо, що тілесні ушкодження отримав і сам зловмисник. Всі постраждалі були доставлені в медичний заклад.

В даний час вирішується питання про затримання стрілка. Відкрито кримінальне провадження за статтею “умисне вбивство”. Чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Прес-секретар поліції в Миколаївській області Олена Бережна повідомила деталі події: “Встановлено, що вчора 68-річний чоловік вийшов до дітей, які грали неподалік його подвір’я та скоїв цей постріл, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Інші обставини події з’ясовує слідство”.

Правоохоронці також з’ясували, що зловмисник раніше неодноразово притягався до адміністративної відповідальності за скоєння хуліганських дій, появу в громадських місцях у стані сп’яніння.

За словами речниці, 12-річний хлопчик наразі перебуває у медичному закладі у Миколаєві, його стан медики оцінюють як тяжкий. Дівчаток віком 9 та 5 років відпустили на амбулаторне лікування. Зловмисник також перебуває у лікарняному закладі, у нього поранення руки від пострілу.

Читайте також:  Прокуратура просить для івано-франківського маніяка довічне ув'язнення, він ж своєї вини не визнає

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.