facebook

Сенцов написав заповіт, – сестра

Український режисер Олег Сенцов, який тримає голодування 120 днів, написав заповіт на свою творчість в разі смерті.


Про це сестра режисера Наталя Каплан повідомила у Facebook.

«Олег додав, що постарається триматися, хоча живе зараз просто за інерцією. І так, він написав заповіт на свою творчість в разі смерті, і це сильно лякає», – зазначає Каплан.

Вона розповіла, що в листі їй Сенцов пише, що він вже не вірить «в щасливий кінець всієї цієї історії». Стан у нього стабільно-важкий. «До всіх старих спецефектів тепер ще додалася гіпоксія – це нестача кисню в органах, в основному серці і мозку. Туман в голові, все крутиться, тіло, голова і кінцівки німіють. Кровоносна система взагалі не справляється з харчуванням киснем організму», – передає слова брата Каплан.

Як відомо, 14 травня незаконно засуджений в Росії Олег Сенцов почав безстрокове голодування, вимогою якого є звільнення українських бранців Кремля.

Український режисер Олег Сенцов сказав, що голодуватиме навіть до фатального кінця.

Нагадаємо, Уповноважений Верховної Ради України Людмила Денісова заявила, що керівництво російської колонії не пустило її на зустріч із Олегом Сенцовим та відмовилось надавати будь-яку інформацію. Російський омбудсмен Тетяна Москалькова стверджує, що він припинив голодування.

Окрім того, 5 липня двоюрідна сестра незаконно засудженого в Росії Олега Сенцова вперше за 4 роки зустрілась з братом.

Читайте також:  В Україні оголошено національний траур: термінове звернення Зеленського

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.