facebook

На кастинг проекту “Модель XL” прийшов хлопець “плюс сайз”(фото)

Сьогодні вийде новий випуск революційного проекту “Модель XL”, покликаного змінити уявлення українців про стандарти краси та навчити жінок любити себе такими, якими вони є, пише Gazeta.ua

Головною кульмінацію другого дня кастингу став перший хлопець на проекті, який прагне стати професійним чоловіком моделлю плюс сайз в Україні.

Оцінювати дівчат з пишними формами будуть судді проекту: телеведуча Катерина Осадча, український дизайнер Андре Тан, який створив першу колекцію для пишних жінок, перша латвійська модель плюс сайз Тетяна Мацкевич та актор кіно Богдан Юсипчук. У першому випуску другого сезону на кастинг прийшли яскраві учасниці, які вразили суддів природньою красою, особистими і професійними якостями.

Однією з учасниць другого сезону, яка пройшла кастинг у першому випуску реаліті, стала дівчина із рекордним 13 розміром гpудей. Міла Кузнєцова – помічник адвоката та інстаграм блогер, чий акаунт налічує близько 200 тисяч підписників. Дівчина веде активний спосіб життя, купається у крижаній воді взимку, стрибає з парашутом та мріє довести, що пишні форми – це привабливо. На кастингу Андре Тан особисто пересвідчився, що у дівчини 13 розмір гpyдей, замірявши параметри учасниці сантиметром. Дизайнер також зазначив, що для такої моделі як Міла він готовий спеціально шити сукні, адже вона зможе продати будь-яку річ та виглядатиме в ній неймовірно. Міла отримала три “так” від Тетяни Мацкевич, Богдана Юсипчука та Андре Тана, пообіцявши ще більше працювати над собою та скинути кілька зайвих кілограмів.

Історія іншої учасниці вразила суддів проекту. Наталія Кудренко познайомилася із батьком своєї дитини під час революції Гідності у 2014 році, коли вона працювала волонтером-медиком та лікувала коханого у госпіталі після отриманого поpaнення в ногу. Як виявилося, раніше Наталя була зайнята на чотирьох роботах одночасно, а зараз працює таксистом. Дівчина приїхала на проект разом зі своєю донькою, адже саме вона – головна підтримка молодої мами. Наталя сподівається, що проект “Модель XL” стане новим етапом у житті, який допоможе здійснити мрію – розпочати модельну кар’єру. Судді проекту вирішили дати шанс Наталі, адже вважають, що у неї є всі дані для моделінгу – гарні параметри, зріст та приваблива зовнішністю. Тому, Наталія отримала чотири “так” від усіх члeнів журі і стала учасницею проекту “Модель XL”.

Читайте також:  Педофіл-рецидивіст зґвалтував 10-річну дівчинку і залишив закривавлену в кущах




Юлія Войтенко одразу запам’яталася суддям своєю сміливою та яскравою зачіскою. Дівчина зізналася, що на проект її відправили колеги із харківського пaтoлoгoанатомічного відділення. Вони давно стверджували, що у Юлі модельна зовнішність, і її очікує велике майбутнє. Для того, щоб підтримати свою колегу, друзі разом збирали її на кастинг: хтось приніс взуття на підборах, хтось – спідницю. Судді помітили гарні параметри Юлі, яскраву зовнішність та її бойовий характер, тому учасниця впевнено отримала чотири “так” від журі і пройшла до наступного етапу змагання. Окрім, того у першому епізоді кастинг успішно пройшли ще дев’ять пишних красунь.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.