facebook

Через ДТП маршрутка застрягла в наскрізній дірці посеред мосту: фото

На мосту Преображенського в Запоріжжі маршрутка з пасажирами, намагаючись об’їхати місце ДТП, виїхала на пішохідну зону, де провалилася заднім колесом у діру на висоті 30 метрів.



Про це йдеться на сайті “Сегодня”.

Рятувальники намагалися визволити з провалу автобус за допомогою троса, а на місці події внаслідок виникла величезна діра площею близько двох квадратних метрів.

“Мости Преображенського знаходяться на балансі Придніпровської залізниці. Сьогодні, після того, як сталася аварія, разом з містом ми провели нараду. Ми попросимо, щоб вони в терміновому порядку запланували ремонтні роботи, а також внесли до бюджету наступного року кошти на проведення капітального ремонту”, – заявив голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль.

Також губернатор запевнив, що рух по мосту перекриють лише з того часу, коли розпочнуться ремонтні роботи. Бриль додав, що, якщо не вирішити цю проблему, виникне загроза транспортного колапсу, оскільки в 2019 році на ремонт планують закрити ДніпроГЕС, гребля якої також є важливою для Запоріжжя дорогою.

Як відомо, мости Преображенського були побудовані в 50-х роках минулого століття і на сьогоднішній день мають статус “пам’ятки культурної спадщини України, пам’ятки містобудування місцевого значення”. Автором проекту став інженер Борис Преображенський.

До слова, у вересні буде розпочато капітальний ремонт мосту Метро через Русанівську протоку в Києві. Під час виконання ремонтних робіт рух транспорту буде здійснюватись по зустрічному напрямку в обидві сторони. А також реконструюють міст Патона, адже він потребує серйозного ремонту через тривале використання.

Читайте також:  На мості через Бистрицю провалився асфальт. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.