facebook

У селі на Болехівщині пробурили свердловину для покращення якості води в школі та садочку (фото+відео)

Депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції «ВОЛЯ», партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Галина Макота посприяла, щоб на території школи, що в селі Поляниця на Болехівщині, пробурили свердловину.

Саме за її зверненням з обласного бюджету були виділені кошти в сумі 100 тисяч гривень на проведення робіт.

«Свердловина дасть змогу вирішити проблему з постачанням питною водою навчальні заклади. І відтепер діти і дорослі мають можливість пити чисту джерельну воду», – каже депутат облради.

«Це уже не перша робота Галини Макоти із залученням коштів для нашого села. Дякуємо, що зрозуміли і посприяли виділенню грошей для буріння свердловини. Зараз в школі навчається 190 дітей. Незабаром ми тут плануємо відкрити тут ще й дошкільний навчальний заклад. Галина Макота постійно нам допомагає. Вона посприяла також ремонту та реконструкції двох кімнат в школі. Минулого року були залучені кошти на внутрішні туалети, де були зроблені каналізаційні роботи і обладнання внутрішніх приміщень. Надіємось на майбутню співпрацю», – каже сільський голова Поляниці Андрій Стельмах.

Це вже четверта свердловина, яку пробурили у гірських селах Болехівщини за сприяння депутата облради Галини Макоти.

За її зверненнями з обласного бюджету також виділялись кошти для буріння свердловини у селах Козаківка, Тисів та Сукіль.

Читайте також:  У Калуші на "теплі кредити" передбачили 300 тисяч гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.