facebook

Грабіжник викинув випатрану сумку, не помітивши в ній 6000 доларів

У Запоріжжі сталося, на перший погляд, типове пограбування: у літньої жінки вихопили сумку із доларами, гривнями та золотом. Та є цікава деталь: перед тим злочинець доніс бабусі до під’їзду тяжкі торби. Про це йдеться в публікації у пабліку «Київ.ДТП.юа».

У столиці сталося, на перший погляд, типове пограбування: у літньої жінки вихопили сумку із доларами, гривнями та золотом. Та перед тим злочинець доніс їй до під’їзду тяжкі торби.

Київські патрульні оперативно повернули пограбованій 86-літній громадянці її украдену сумку, в якій було 6,3 тисячі доларів, 7,5 тисячі гривень та добра жменя золотих прикрас.

Стався інцидент із гепі-ендом учора, 14 вересня. На спецлінію 102 звернулася 86-річна жінка і повідомила, що у під’їзді невідомий вихопив у неї сумку та побіг. Коли патрульні прибули за вказаною адресою, літня жінка розповіла, що, купуючи мед на ринку, дістала із сумочки гаманець, у якому було 2000 грн. Далі один з продавців люб’язно запропонував бабусі донести важку сумку до під’їзду, на що та погодилась.

 



Як пояснила киянка поважного віку, чоловік поводився ввічливо, а біля парадного вихопив сумку та побіг.

Обстеживши шлях, яким тікав правопорушник, патрульні знайшли сумку заявниці, в якій лежали пенсійне посвідчення, 6300 доларів, 7500 гривень, телефон кнопковий та золоті вироби. Із сумочки зник лише гаманець із 2000 гривень, на який спокусився хапуга. Все інше цінне майно лишилось у випатраній сумці лише тому, що було загорнуте в інший маленький пакунок.

Бабуся, якій повернули її матеріальні цінності, писати заяву відмовилася та була надзвичайно вдячна поліцейським за допомогу.

Читайте також:  Вбивця зниклого Т. Познякова розповів, де сховано тіло

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.