facebook

Відомий український співак потрапив у ДТП

Колишній учасник гурту ТНМК, український музикант Едуард Приступа, більш відомий як Діля, потрапив у серйозну ДТП.

Подія трапилася 13 вересня у місті Буча. У легковий автомобіль Едуарда в’їхала вантажівка і від удару Діля знепритомнів.




«Вчора ввечері, близько 18:00 я рухався 30-40 км на годину Бучею по Варшавці у напрямку магазину Novus. Потім потужний удар ззаду мого авто, від якого, пролетівши, перед в’їхав у маршрутку… Я був причеплений паском безпеки. Але від удару об кермо та підголівник знепритомнів. Отямився, навколо люди, все мутне в очах, голоси ледь чую… Це була вантажівка, водій піймав «гаву»
, – розповів музикант на свої сторінці у Facebook.

Приступа також повідомив, що був неприємно шокований діями поліції та лікарів. Зокрема, медики дозволяли собі грубо з ним говорити.

«Залишили у коридорі, типу, вас заберуть за декілька хвилин на обстеження… Мені знов стало погано, і просто на стільцях я знов відключився… Про мене забули на годину десь, бо лікарі почали рухатись тільки тоді, коли приїхали за мною друзі, яким я встиг скинути адресу лікарні і встиг зателефонувати дружині…», – написав Едуард.

«Мені розповіли, що пошепки поліцейські подумували, що я під наркотою, чи ще щось, бо чого це я викликав швидку, типу затягую час, у мене дивний і розпливчатий погляд, заплітається язик, а крові нема… Тобто тут є розуміння рівня підготовки», -продовжив музикант.

А ще у Ділі забрали права, техпаспорт і автомобіль на штрафмайданчик.

Тепер Діля намагається знайти експерта, який допоможе йому розібратися у ситуації.

Читайте також:  НА ПРИКАРПАТТІ ВОДІЙ ІНОМАРКИ ВРІЗАВСЯ В БЕТОННІ ВІДБІЙНИКИ. Є ПОСТРАЖДАЛІ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.