facebook

Розвідка повідомляє про скупчення танків бойовиків у Донецьку поблизу шкіл та будинків (відео)

У Донецьку підрозділ аеророзвідки полку “Дніпро-1” зафіксував майже два десятки танків та іншої військової техніки, яку бойовики розташували поблизу шкіл та житлових масивів.

REUTERS


Про це йдеться у відео аеророзвідки, яке опубліковане на сторінці полку у Facebook.

За даними розвідки, одна з баз розміщення танків в Донецьку знаходиться в Будьонівському районі міста на вулиці Прокоф’єва, 10.

На виявленій техніці зафіксовано спеціальне маркування, яке, за інформацією полку, використовується “ворожою авіацією”, а також БПЛА для розрізнення “свій-чужий”.

Так, неподалік дитячих навчальних закладів, зокрема ЗОШ №118 м. Донецьк, та житлових будинків, розвідники полку “Дніпро-1” зафіксували 18 танків, 1 БМП, 46 “Уралів” та 2 БТРи.

Як зазначається, отримані дані було передано до штабу АТО та Генштабу.

Нагадаємо, підписаним 12 лютого в Мінську комплексом заходів, спрямованих на імплементацію вересневих Мінських домовленостей щодо врегулювання ситуації на Донбасі, передбачено “відведення всіх важких озброєнь обома сторонами на рівні відстані з метою створення зони безпеки шириною щонайменше 50 км одна від одної для артилерійських систем калібру 100 мм і більше, зони безпеки шириною 70 км для РСЗВ і шириною 140 км для РСЗВ “Торнадо-С”, “Ураган”, “Смерч” і тактичних ракетних комплексів “Точка” (“Точка-У”):

– Для українських військ: від фактичної лінії зіткнення;

– Для збройних формувань окремих районів Донецької та Луганської областей України: від лінії зіткнення по Минському меморандуму від 19 вересня 2014 р.

джерело http://www.unian.ua/war/1074251-rozvidka-povidomlyae-pro-skupchennya-tankiv-boyovikiv-u-donetsku-poblizu-shkil-ta-budinkiv-video.html

Читайте також:  У Кремлі підтримують повернення Донбасу під контроль Києва

Шукайте деталі в групі Facebook