facebook

Мій батько покинув мою вагітну маму з трьома дітьми і пішов до іншої жінки: невигадана історія

Моя мама – крута. І я зараз вам розповім чому. Коли вона була на восьмому місяці вагiтностi, мій батько сказав їй, що, по-перше у нього був роман з якоюсь дівчиною яка на 8 років молодша за нього і, по-друге він хоче розлучитися.



Моя мама не працювала, і ніколи не закінчувала жоден коледж чи університет через те, що вона весь час дбала про нас, тому вона дійсно не могла прогодувати всіх нас. Мій батько переїхав і буквально пішов з нашого життя, перш ніж я народився, і продовжував одружуватися і розлучатися ще 3 рази і взагалі був повністю егоїстичною людиною все життя.

Я впевнений, що моя мама плакала і шкодувала себе всього пару хвилин, а потім взяла себе в руки і сказала: “Ні! Так не піде!” І почала боротися.

Вона відразу ж подала заявку на продовольчі талони, щоб була можливість нагодувати нас (ми жили завдяки цим талонам протягом 6 місяців, поки вона не знайшла роботу і знову встала на ноги). Мама працювала на двох роботах повний робочий день наступні 20 років, щоб підтримати нас. Щовечора вона приходила додому змучена, але все одно допомагала нам з нашими науковими проектами, домашньою роботою і так далі. Вона була просто приголомшливою людиною і зразком для наслідування, не дивлячись на все те лaйнo, яке було в її житті.

Вона ніколи ні з ким не зустрічалася, поки ми росли, тому що вона думала, що дуже важко знайти хлопця, який захоче жити з матір’ю-одиначкою чотирьох дітей.

Зараз вона знову вийшла заміж, вона щаслива і закохана, так що все закінчується добре. Було багато злетів і падінь, але зараз я і мої троє братів – успішні, незалежні і щасливі, і це на 100% завдяки нашій матері.

Читайте також:  Захотіла народити дитину для себе і звернулася до колишнього чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.