facebook

Експерти назвали альтернативу «євробляхам»

Будь-який власник автомобіля на єврономерах вам скаже: за 3500 доларів в Україні можна купити тільки ВАЗ або Ланос.

І що за ці гроші однозначно краще «Бумер» або «Мерс» на бляхах. Але це не зовсім так. Є п’ять машин в цій ціновій категорії, які можуть скласти гідну конкуренцію нерозмитненим машинам з урахуванням їх безпеки і ремонтопридатності.

Mashyna пропонує Вашій увазі наступну альтернативу євробляхам:

1. Chevrolet Aveo.

Найпоширеніше авто на нашому ринку в цьому бюджеті, і при цьому самий інтернаціональний – в ЄС продавався як Chevrolet Kalos, в Австралії – Holden Barina, а в Канаді це був взагалі Suzuki Swift +.

2. Renault Symbol


Простий і надійний француз. Symbol – це приємний виняток з правила про три «Ф» (можете загугли, якщо не знаєте). Машина розроблялася і готувалася для країн, що розвиваються – має, напевно, найкращу корозійну стійкість і захист від поганих доріг.

3. Citroen Berlingo

Як і його брат-близнюк Peugeot Partner – відмінна пропозиція для господарських власників або малого бізнесу. Виробництво почалося аж у 1998 і тривало аж до 2010, паралельно з новим поколінням. У 2003 році був рестайлінг, який підправив безпеку і дизайн.

4. Fiat Siena

Бразильська версія Punto завозилася до нас тільки офіційно. Не став популярним з багатьох причин, хоча машина досить хороша. Машина проектувалася спочатку для країн, що розвиваються – тому великий багажник, високий кліренс і проста конструкція тут присутні.

5. Geely MK.

Один з найпопулярніших китайців на нашому ринку побудований на базі Toyota Vios (варіація Yaris для ринку Азії) з ліцензійною копією старих двигунів Toyota.

Читайте також:  Путін до кінця червня може перекинути до України додатковий резерв армії - екскомандувач Збройних сил Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.