facebook

На кордоні з Угорщиною затримали іноземців, які на смерть збили школярку і намагались втекти з України (фото)

Водій збив 15-річну дівчинку на пішохідному переході

У Закарпатській області затримали двох іноземців, чоловіка і жінку, які намагалися втекти з України до Угорщини після того, як на смерть збили на пішохідному переході 15-річну школярку. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Закарпатської області.

“Вчора, 17 вересня, до служби “102” надійшло повідомлення про смертельну ДТП в Ужгородському районі. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в с. Нижнє Солотвино темно-синій Volkswagen з іноземними номерами збив 15-річну дівчинку і втік з місця події. Очевидці розповіли правоохоронцям, що внаслідок зіткнення бік авто деформувався. Поліція ввела план “Перехоплення”, на пошук автівки орієнтували патрулі декількох районів”, – йдеться у повідомленні.



Спільними силами патрульних та оперативників Ужгородського районного відділення поліції, а також прикордонників Чопського загону порушників було затримано під час спроби перетину кордону.

Крім 22-річного водія, в машині також перебувала пасажирка, обидва вони – іноземні громадяни. Наразі водія затримано, він перебуває в ізоляторі. Вирішується питання винесення йому підозри за ч. 2 ст. 286 КК України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого”).

Читайте також:  На Прикарпатті виявили майже сотню іноземців-нелегалів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.