facebook

Побив і викинув у каналізаційний люк: У Мелітополі знайшли тіло чоловіка

У Мелітополі Запорізької області в каналізаційному колодязі на вулиці Монастирській знайшли тіло чоловіка. Про це повідомили в прес-службі поліції області.


Загиблим виявився місцевий житель 1964 року народження. Як з’ясувалося, перед смертю він розпивав алкоголь зі знайомим, і між чоловіками виникла сварка. Зловмисник завдав потерпілому численні удари руками і ногами по голові і тулубу, від яких він помер. Підозрюваний скинув тіло в каналізаційний колодязь, накрив його і зник з місця події.

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника: ним виявився раніше неодноразово судимий житель міста Токмак Запорізької області 1980 року народження. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

“Відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (“Умисне вбивство”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі”, – додали в поліції.

Нагадаємо, в Сновському районі Чернігівської області чоловік скоїв надзвичайно жорстоке вбивство. Нелюд вбив власну дитину, а тіло немовляти закопав в сараї.

Читайте також:  Коломойський розповів, кого з кандидатів у президенти фінансують українські олігархи (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.