facebook

Микола Палійчук про обшуки СБУ: В ресторанах асфальт точно не виробляється

Як писала Фіртка, вчора на фірмах ПБС, «Скорзонера», і на Буковелі СБУ провела обшуки. Атаки зазнали приміщення всіх фірм, які є співвласниками “Буковелю”, ресторани та навіть дорожньо-експлуатаційна компанія ПБС. У заручниках опинилися навіть журналісти.

Про це зазначив на початку сесії лідер фракції УКРОПу в обласній раді Микола Палійчук.




«На скільки мені відомо, порушено кримінальні справи»,
– зазначив Палійчук.

Нагадаємо, як пояснили в СБУ через відсутність реальних атестованих асфальтобетонних заводів роботи виконувалися з використанням матеріалів сумнівного походження, що призвело до передчасного руйнування дорожнього покриття. Натомість за затвердженими актами виконаних робіт матеріали оплачувалися за нормативами високої якості.У рамках розпочатого кримінального провадження, відкритого за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України, правоохоронці проводили санкціоновані слідчі дії. За повідомленням СБУ, вчора проводились обшуки на території “Буковеля” через справу стосовно привласнення коштів Дорожнього фонду України.

Проте, як зауважив депутат Палійчук, обшуки пройшли і в фірмах, які не мають жодного відношення до цього.

«Обшуки тривали у цих фірмах. ПБС брала участь у дорожніх тендерах. Але туристична фірма там точно ніяк не пов’язана. Я вважаю, те що відбулось – це неприпустимо. Шановні колеги, якщо на тих дорогах, які ремонтувала ПБС, неякісний асфальт, то де якісний?», – зазначив Палійчук.

Крім того, Палійчук відмітив, обшуки проводили навіть в ресторані «Сало».

«У ресторані асфальт точно не виробляється», – додав Палійчук.

Відтак озвучив прохання не виконувати накази, які є політичним переслідуванням.

Читайте також:  10 годин на навчання і година – на все решту: один день із життя українського школяра

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.