facebook

У Росії помер водій-українець, госпіталізований після трагічного ДТП

Ще троє українців залишаються у лікарні, один з них перебуває в реанімації у важкому стані.



У Росії помер український водій, госпіталізований разом з п’ятьма українцями після дорожньо-транспортної пригоди у Воронезькій області.

Про це пише УНІАН з посиланням на директора Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергія Погорельцева.

“Водій мікроавтобусу Opel, громадянин України, який отримав під час ДТП важку черепно-мозкову травму, перебував у комі і після шестигодинної операції сьогодні помер”, – сказав дипломат.

За його словами, тіло водія направлено на судово-медичну експертизу. Родичі померлого вже прибули до лікарні.

“Двоє громадян після отримання необхідної медичної допомоги у супроводі родичів залишили лікарню. Їм була надана відповідна допомога. Їх виписали”, – додав Погорельцев.

Він уточнив, що один громадянин отримав закритий перелом ноги, забиття гомілки, а інший – струс мозку. Погорельцев зауважив, що ще троє українців перебувають у лікарні, один з них – у важкому стані у реанімації.

Дипломат повідомив, що українські консульські посадові особи готові надати сприяння у репатріації тіла померлого та зазначив, що Департамент консульської служби МЗС та Посольство тримають ситуацію на контролі.

“Із заступником головного лікаря та начальником слідчого відділу місцевої поліції консулами досягнуто домовленості про подальшу координацію заходів”, – сказав він.

Зазначимо, що напередодні, 20 вересня на автодорозі місцевого значення Ліски – Острогозьк зіткнулися автомобіль Opel з українським номерним знаком та автобус з російським реєстраційним номером. Внаслідок ДТП було госпіталізовано шістьох українців.

Всі постраждалі громадяни України є жителями тимчасово окупованої території Луганщини.

Читайте також:  У ДТП у Київській області загинули троє людей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.