facebook

Знаменитий голлівудський актор став професором Київського університету

Знаменитий голлівудський актор Стівен Болдуін став професором Київського університету культури і мистецтв. Повідомляє Intermarium з посиланням на 24 канал


Нагородження званням професора Київського університету культури Стівена Болдуіна відбулося 21 вересня під час його зустрічі зі студентами.

Не створюйте фільми про вже давно всім відомі ідеї. Але створюйте фільми про прекрасних людей, які творять ці ідеї. Так багато фільмів знімають про Другу світову вiйну, але вони не розуміють, що гарна історія, це коли ви зустрічаєте гарних людей. Гарна історія — це та, яка об’єднує всіх нас, яка об’єднує цінності та ідеї, які стосуються всіх людей, не когось зокрема. Тому пам’ятайте про це, створюйте фільми про великі ціннісні ідеї,– мотивує актор українських студентів.

На думку зірки, секрет успіху в Голлівуді полягає у тому, що потрібно починати створювати кіно, навіть якщо це на 5 хвилин і знято на власний телефон. Актор закликав студентів записувати усі їхні думки та ідеї, не зволікаючи знімати фільми з друзями, тому що це завжди є досвідом та початком у кар’єрі.

Крім того, Стівен додав, що у 2020 році він зніматиме фільм в Україні, на який буде проводити кастинг серед студентів університету.

Читайте також:  Залишив чотирьох сиріт: На Житомирщині чоловік жорстоко вбив дружину, після чого наклав на себе руки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.