facebook

Знаменитий хірург Федір Углов завдяки своїй дієті дожив до 104 років

Знаменитий хірург Федір Углов завдяки своїй дієті дожив до 104 років. Дізнайтеся тепер і ви секрет довголіття



Секретом свого довголіття він вважав правильну організацію режиму харчування.

Федір Григорович Углов – знаменитий хірург, який отримав неймовірну популярність завдяки написанню книг на медичну тематику. Відомий професор дожив до 104 років! Секретом свого довголіття він вважав правильну організацію режиму харчування.

Збалансована дієта

Досвідчений лікар не з чуток був знайомий з проблемою ожиpіння. Углов вважав, що надмірна вага негативно впливає на роботу всіх органів людини. Також він вважав, що зайві кілограми послаблюють імунну систему і сприяють появі дегенеративних змін в суглобах.

Сьогодні наша редакція поділиться з вами приблизним меню на день, яке склав доктор Углов. Завдяки йому тисячі людей позбулися проблеми зайвої ваги.

Перший сніданок о 9:00

Чашка натуральної кави. Можна також вживати зелений чай з додаванням 1 чайної ложки натурального меду.

Другий сніданок о 11:00

Необхідно з’їсти 1 варене куряче яйце і 8 плодів чорносливу.

Обід о 14:00

Слід спожити 200 грам відвареного яловичого м’яса або 1 курячу грудку без жиру і шкіри. Як гарнір необхідно приготувати 100 грамів салату з білокачанної капусти і моркви. Також в обід потрібно з’їсти 1 апельсин.

Вечеря о 19:00

Потрібно з’їсти 30 грам твердого сиру і 1 яблуко або апельсин.

За 1 годину до сну

Слід випити 200 грамів кислого молока або натурального знежиреного кефіру.

Дотримуватися дієти, розробленої професором Угловим, необхідно протягом 10 днів. Цей метод дозволить позбутися від 3 до 5 кілограмів зайвої ваги. Повторний курс дієти слід проводити після закінчення 2 місяців.

Крім дієти, зниженню ваги можуть допомогти і інші правила доктора Углова:

Читайте також:  Хотіли перейменувати вулицю на честь Гандзюк: у міській раді сталася бійка

Виходьте з-за столу, коли відчуваєте, що ще не наїлися. Якщо розумієте, що більше не можете проковтнути ні шматочка – ви з’їли занадто багато, і це неодмінно відіб’ється і на самопочутті і на вазі.

Не лягайте після їжі ні спати, ні відпочивати. Після того, як поїли, негайно приступайте до роботи.

Останній прийом їжі повинен закінчуватися за кілька годин до сну – краще не пізніше 20 годин вечора. Крім того, вечеря повинна бути легкою – відмовтеся від ситної вечері на користь склянки будь-якого кисломолочного напою.

Також Федір Григорович все життя намагався дотримуватися християнських постів, мав активну життєву позицію, регулярно обливався холодною водою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.