facebook

Я не залишуся непоміченою, – фіналістка конкурсу “Міс Україна – 2018” з Прикарпаття. ФОТО

Цікаво, як це вчитися, займатися улюбленою справою і благодійністю, а потім раптом потрапити до ТОП-25 найкрасивіших дівчат України? Про це WestNews розповіла фіналістка конкурсу “Міс Україна – 2018” з Прикарпаття Олена Вінтоняк.


Красуні 22 роки, виросла та навчалася в місті Коломия, там і закінчила економіко-правовий коледж. Після його закінчення переїхала в Одесу, де навчалася на косметолога. А зараз пробує відкрити власну справу і підвищити професійну кваліфікацію – весь свій вільний час дівчина направляє у це русло. Нашій журналістці Олена розповіла як потрапила на конкурс, конкуренцію, підтримку та багато інших не менш цікавих речей.

Участь у конкурсі


Насправді я не переслідувала ніяких цілей. Сам комітет мене помітив на просторах соціальних мереж і запропонували пройти кастинг. Я навіть не думала про це до того моменту поки мені не написали. Пройшла кастинг і коли сказали, що оголосять 50 найкрасивіших дівчат, я туди потрапила. І вже за розвитком подій дивилася за цим всім. Мене нічого не спонукало все вийшло само собою.

Підготовка

Нас поселили у заміський комплекс, де ми готувалися до конкурсу десяти днів. Протягом цього часу в нас був нереальний режим. Ми прокидалися о шостій ранку, о сьомій вже була зарядка, о восьмій вже їхали на репетицію. В обід ми поверталися у комплекс, потім було вечірнє тренування. Потім ще приїжджали спікери, які давали майстер-клас, розповідали про свій шлях. Пізніше ми вечеряли і після вечері у нас була ще одна репетиція. Підготовка була дуже насиченою і десь об одинадцятій годині ми йшли в номер і лягали спати.

Конкуренція

Кожного дня відчуття конкуренції не покидало жодну дівчину. Насправді дуже важко усвідомлювати, що ти знаходишся серед 25-ти таких же красивих дівчат. Прокидаєшся з думкою, що треба мати величезну силу волі – треба відстоювати свою думку, себе. Доволі багато дівчат хотіли показати не тільки себе, а й свою думку та інтелектуальні здібності. Цього року не вибирали просто картинку. Вибирали людину розумну, яка може показати, що ти не тільки обкладинка з журналу, а людина, яка може щось дати країні, яка несе з собою на цей конкурс благодійний проект, який вона може розвивати. Кожна дівчина стає публічною особистістю, її починають впізнавати і вона може доносити свою думку у суспільство. Організатори акцентували саме на інтелекті дівчат.Конкуренція нереальна – всі розумні, всі красиві.

Читайте також:  Співачка з Прикарпаття здобула гран-прі на фестивалі "GRANDFEST" у Києві

Дружба між конкурсантками

Нас поселяли у кожен номер по дві дівчинки. В більшості випадків ті, хто жили разом і здружилися. Склалося так, що я почала спілкуватися з дівчинкою з якою разом жила і спілкуємося зараз незважаючи ні на що.

Секрети краси

Найголовніше це сон, потім догляд за собою – це невід’ємна частина і третє – це фізичні навантаження та збалансоване харчування. Якби цього не було, я би не пройшла в ТОП-25. Зовнішній вигляд робить все.

Підтримка

Думки розходилися серед моїх друзів і знайомих. За день до конкурсу моя подруга сказала так: “Лена, будь ласка, якщо тобі щось не сподобається, я забираю тебе з цього комплексу і ми повертаємося додому. Силою тебе тут ніхто тримати не буде.” Підтримка від друзів була нон-стоп. В день конкурсу приїхали мої батьки і близька подруга, вони були на шоу.

Коли оголошували дванадцятку і я не пройшла, то побачила посмішку свого тата, який очевидно дуже зрадів тому, що він почув(посміхається). З батьками все було досить неоднозначно тому, що тато сказав: “А ти впевнена, що все тут правда? А ти впевнена, що там немає ніяких підводних каменів?” Потім сказав, що я доросла людина і маю робити свій вибір сама. Проте, мама більше переживала, казала “Лєночка, ну ти розумієш, що ти можеш не виграти, як ти це переживеш? Я не можу пережити навіть думки про це!” Вона переживала за мій моральний стан, щоб я не розплакалася, щоб я могла зібрати свої думки і жити далі незважаючи на результати.

Благодійний проект

Я представляла проект допомоги душевнохворим дітям. В мене не було змоги порнутися на Західну Україну, то я робила і реалізовувала свій проект в Одесі. Ми допомагали другій обласній психіатричній лікарні в дитячому відділені. Мій проект був направлений на цю проблему.

Читайте також:  У Коломиї поліцейські розшукали матір заблукалої 5-річної дівчинки

Про Івано-Франківськ

Скажемо так, я б повернулася в Івано-Франківськ з усіма знаннями і тим, що я би хотіла розвивати свою сферу діяльності також і в цьому місті. Як тільки зроблю свою справу в Одесі, то мрію повернутися в Івано-Франківськ. Жити у цьому місті і розвиватися далі там. Дуже люблю це місто.

Емоції після конкурсу

Під час підготовки я вже в принципі розуміла, що навіть якщо я не займу ніяких призових місць, то не залишуся непоміченою. Тому що дуже багато людей, яких я не знаю особисто писали мені і підтримували мене. От пройшло декілька днів після конкурсу – є багато пропозицій по роботі, бо ти в ТОП-25, не в ТОП-50, ТОП-100, ТОП-200, а в ТОП-25. Тим кому я подобаюся вже співпрацюють зі мною, є пропозиції. Знаю, що це ще не кінець і моя зовнішність точно не залишиться непоміченою.

Як поєднати роботу і зйомки

Соцмережі роблять свою справу, активність сторінок та популярність зростає неймовірно. Я далі хочу продовжувати власну справу. Якби навіть і виграла “Міс Україна”, то думаю, що можна бути найкрасивішою і успішною бізнес-леді. Я не залишаю думку про бізнес, хочу розвиватися в цій сфері, а зйомки і пропозиції в сфері краси вони не на кожен день, тому я можу поєднувати і цю роботу, і їх.

Але думаю, що на цьому конкурсі я закінчу і не буду брати участь у інших. Сильнішого ніж цей конкурс в Україні більше немає. Я у ТОП-25 і вже тішуся собою, і все от з цим і буду жити.

Поради учасницям

Головне вірити в себе незважаючи ні на що. Мати свою мету і мрії, а мрії не мають залишатися тільки мріями. Їх треба виконувати. Маєш ціль і все буде у твоїх руках. Неважливо якими будуть результати, але знай ти найкрасивіша, ти туди потрапила. Ще потрібно пам’ятати, що крім гарного обличчя треба розвиватися, кожного дня дізнаватися про щось нове. На сьогоднішній день краса без розуму це ніщо.

Читайте також:  Взяла ніж і вдарила зятя в груди: сімейний конфлікт закінчився трагедією

Побажання

Бажаю кожному, найголовніше, міцного здоров’я, гарних мрій, думок. Неважливо у якому конкурсі ти береш участь – головне спокій у душі та добре серце. Живіть щасливо та будьте задоволені самі собою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.