facebook

“Боявся, що його атакуватиме дикий звір”: На Закарпатті 20-річний грибник вбив людину

Чоловік боявся, що його атакуватиме дикий звір.В урочищі неподалік села Грабово Мукачівського району 20-річний чоловік вистрілив у місцевого мешканця, який від отриманого поранення помер. Про це повідомляє прес-служба поліції Закарпаття.



Подія сталася 27 вересня близько шостої години вечора. Заявник розповів правоохоронцям, що у лісі під час збирання грибів почув шум з чагарників і, переплутавши потерпілого з хижою твариною, вистрілив у нього.

Після вчиненого мешканець Грабова намагався надати невідкладну допомогу пораненому і відвезти його до лікарні. Дорогою до медзакладу 50-річний чоловік помер. Після цього молодий чоловік запанікував та повідомив, що знайшов загиблого вже підстреленим. Мисливська рушниця, з якої стріляв затриманий, належить його батькові. Працівники поліції вилучили зброю.

Відкрите кримінальне провадження за фактом вбивства, вчиненого через необережність. На винуватця трагедії очікує покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також:  Українки отримають більше безплатних медичних послуг з 1 квітня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.