facebook

Його практично порізали на шматки: в недобудованому будинку виявили тіло молодика

У Херсоні в недобудованому будинку поліція виявила тіло молодого чоловіка, яке було суцільно вкрите ножовими ранами.

Тіло 21-річного місцевого жителя виявили в споруджуваному будинку по вулиці Кедровского (Будьонного). Експерти повідомили, що шансів у хлопця вижити практично не було, навіть якщо б його знайшли ще живим і доставили в лікарню.



На тілі молодої людини близько півтора десятки колотих ножових ран, частина з них – в області грудей і шиї. Його практично порізали на шматки. Біля тіла молодої людини поліція виявила і знаряддя вбивства – самий звичайний кухонний ніж.

Поки правоохоронці проводили огляд тіла і з’ясовували подробиці злочину, винуватець сам зателефонував на 102 та зізнався у скоєному.

Виявилося, що молоду людину вбив його кращий друг, з яким вони були не розлий вода.

Як розповів хлопець, в той день вони разом випивали в недобудованому будинку. В процесі між ними виник конфлікт, і вони наговорили один одному неприємних слів. Загиблий першим схопився за ніж і порізав колегу по рукам. Той став захищатися і зупинився тільки тоді, коли зрозумів, що його друг помер.

Спочатку він зник з місця злочину, а потім одумався і подзвонив в поліцію з щиросердним зізнанням. На даний момент вбивця затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Питання про його арешт на період слідства вирішить суд.

Читайте також:  З’їв копчену рибу і помер! В України нові жертви ботулізму

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.