facebook

На Волині нічний психопат розтрощив автомобіль “швидкої допомоги”

Водій і жінка-фельдшер не змогли зупинити агресивного дебошира.

Чоловік у неадекватному психічному стані розтрощив автомобіль “швидкої допомоги” пункту Велимче Ратнівського районного відділення екстреної медичної допомоги.

Про це власкору “Вголосу” повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Повернувшись із чергового виклику на пункт постійного базування, біля другої години ночі, фельдшер та водій почули якийсь незрозумілий гамір. З вікна другого поверху, приміщення де розташований пункт ЕМД, вони помітили постать невідомого чоловіка, який вештався поблизу санітарного автомобіля погрозливо лаючись і вигукуючи. Аж раптом чоловік почав бити і трощити автомобіль. Вікна, номерні знаки, дзеркала, «двірники» – все нищилося на очах працівників екстреної медицини.

На жаль, чоловік водій і жінка фельдшерка не могли зарадити такому нашестю. За лічені хвилини навколо автомобіля була купа битого скла і відірваних деталей. Вдовольнившись скоєним, чоловік подався геть.

Поліцейські, які приїхали із селища Ратне у Велимче, в першу чергу поспілкувалися із медиками і виїхали на пошук дебошира. Згодом його затримали.

Виявилося, що нічний розбишака – місцевий житель, і вже кілька днів наводив жах на односельців своєю агресивною поведінкою. Проте, ні родичі, ні сусіди, ні органи місцевого самоврядування не повідомили ні поліцію, ні медиків про чергове загострення психічної хвороби у чоловіка. Госпіталізація пацієнта в лікувальний заклад попередила б загострення хвороби, жахливу агресію і погроми, які він влаштував.

Таким чином, чоловік вивів з ладу єдиний санітарний автомобіль, який цілодобово чергував на пункті ЕМД у селі Велимче, і яким бригада ЕМД виїжджала на виклики в понад десять сіл Ратнівського і Камінь-Каширського районів. Працівники Ратнівського районного відділення ЕМД звернулись до правоохоронних органів із заявою про нанесені матеріальні збитки.

Читайте також:  МОЗ оновило карантинні зони: одна область стала "помаранчевою"

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.