facebook

Прикарпатці просять владу звернути увагу на аварійний міст, який не ремонтували з 1976 року. ФОТО

Прикарпатці звертають увагу на жахливий стан мосту на дорозі державного значення Верховина – Івано-Франківськ у селі Стаїще.

На сторінці в мережі Facebook мешканець Верховини Олег Гапчук виклав світлини мосту з проханням звернути увагу на його стан, адже він давним-давно не ремонтувався.

“Цей міст не бачив капітального ремонту з 1976 року. Зараз він знаходиться в наджахливому стані і напевно чекає на свою особисту трагедію. Тому поки не сталося чогось жахливого, будьте добрі, ну хоча б перед виборами, зверніть на нього увагу!”,- пише Гапчук.

Водночас, у коментарях до допису Марія Гапчук зауважує, що людей об’єднує мова та культура, але без найпростішого народ не зможе існувати.

“У нас скільки заправок,що від літра пального, за невеликий час дорожні умови мали би бути кращі. Тепер ліси таж сама казка і ще багато різного.Так,нас об’єдує мова,культура,але яке може об’єднання без найпростішого: дороги, моста, добробуту, здоров’я? Мені здається, що ми це все втрачаємо, а далі ми будемо дійсно жебраками,слугами на своїй рідній землі”,- йдеться у коментарі.




Читайте також:  Прикарпатського високопосадовця застукали в пікантній ситуації

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.