facebook

Вижив? У Мережі з’явилося фото Захарченка за секунду до вибуху

Історія з ліквідацією ватажка т.зв. “Донецької народної республіки” Олександра Захарченка в донецькому кафе “Сепар” продовжує обростати подробицями. У мережі з’явилися кілька знімків, зроблених з раскадрованного відео камери спостереження кафе за секунду до приведення “пекельної машинки” в дію.

Їх опублікував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (позивний “Штірліц”) на своїй сторінці в Facebook.

Як можна помітити на фото, Захарченко з почтом першим входив до “Сепар”, за ним слідував особистий охоронець – Владислав Доценко. Саме вони і стали двома жертвами вибуху бомби, закладеної біля входу в кафе.


За ватажком бойовиків йшов т.зв. “ДНР” самозваний “міністр доходів і зборів ДНР” Олександр Тимофєєв (“Ташкент”), який вирішив показати себе джентльменом, тому пропустив даму вперед – керівник молодіжного крила організації “Оплот Донбасу” Наталія Волкова, що входила в будівлю кафе, отримала найважчі поранення, однак вижила.



Через кілька днів “Ташкент” взяв участь в похоронах Захарченка, Волкова ж до сих пір перебуває на лікуванні в лікарні.

Крім того, поранення отримали ще 10 осіб, в основному обслуговуючий персонал “Сепар”.

Нагадаємо, днями Служба безпеки України опублікувала аудіозапис з доказом того, що в ліквідації Захарченка був прямо зацікавлений Денис Пушилін, нинішній в.о. “глави республіки”.

Читайте також:  Держава може відмовити у знижці на “комуналку”: 7 причин втратити субсидію у 2018 році

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.