facebook

Зірковий холостяк зіграв весілля з суддею проекту “Модель XL”

Днями на екрани вийшов четвертий випуск другого сезону революційного проекту “Модель XL”.

Журі повинне було оцінити не лише старання 15 найкращих учасниць проекту, а й обрати моделей, які повинні покинути реаліті-шоу назавжди, пише 24 канал. Серед безлічі пишних красунь до реаліті-шоу “Модель XL” 2 сезон потрапили найяскравіші дівчата – реальні жінки нереальної краси.

Вони долатимуть свої страхи та комплекси, пройдуть непрості випробування, вчитимуться любити своє тіло, щоб стати головною моделлю XL в Україні.

В 4 випуску 2 сезону шоу “Модель XL” перед журі стояло не менш складне завдання – обрати з 15 моделей лише найкращих, які боротимуться за перемогу на проекті. Головні критерії до дівчат – зріст не менше 170 сантиметрів, ідеальна шкіра, підтягнута фігура у формі пісочного годинника, дотримання здорового способу життя і харчування та впевненість у собі. Учасниці проекту змагатимуться між собою і полюблять себе такими, якими вони є, заради великої мрії – стати успішною моделлю plus-size. Їм під силу зруйнувати стереотипи про жіночу красу!

Учасницям проекту довелося дефілювати у весільних сукнях та впоратися із невгамовними «гостями весілля». Відбувалося це все під час “весілля” суддів Богдана Юсипчука і Тетяни Мацкевич.

Хто потрапив у наступні випуски шоу та отримав шанс поборотись за перемогу на проекті – дивіться у відео.

Читайте також:  – Хтось мав сказати нашій доньці правду: Ціле весілля лив дощ. І ридали дві розлучені душі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.