facebook

Продамся якійсь політичній партії! Притула зробив нову розгромну заяву

Виходець з Тернопільщини Сергій Притула віддав свій гонорар на дітей. Окрім того, однією заявою він поставив на місце всіх хейтерів та політиків, зазначивши що вони активізувались до виборів і починають піартись на будь – чому.



Про це Сергій написав у “Фейсбуці”, отож цитуємо слова шоу-мена:

Як нормальний представник українського шоубізнесу, в який усі бездарі потрапляють через ліжко і, нічого не роблячи потім гребуть гроші лопатою, вважаю за необхідне попіаритись на дітях. Ну бо ж інакше який сенс їм помагати?

Від моменту першої озвучки мультиплікаційного героя я взяв собі за правило, що усі гонорари за озвучку мультиків я буду спрямовувати на допомогу діткам. Бо дітки дивляться мультики, я озвучую мультики, отже, мультик – наш спільний знаменник. За ті кошти дітки їздили на відпочинок, отримували апаратуру для занять музикою та проведення концертів, навіть газонокосарку в один дитбудинок прикупив.

А з останнього мультфільму, у якому я озвучував Нестора, гонорару вистачило на 100 комплектів малих та стільки ж великих рушників у дитбудинок на Одещині, а також на апарат «Павук» у Заліщицький ОКДС, який був необхідний для лікування діток з ДЦП.

Випереджаючи бажання декого, хто зараз прочитавши цей пост хоче написати мені лист з проханням про допомогу, зазначу, що такі мої волонтерські потуги для діток, на жаль, з 2014 року стали нерегулярними, радше епізодичними. Я більше займаюсь допомогою Армії, тому не штурмуйте мене з проханням про допомогу. Це не дасть результату. Коли у мене є вільний ресурс я і сам знаю, кому допомогти.

У когось може скластись хибне уявлення, що ось цим повідомленням я, як публічна людина, намагаюсь дати приклад для наслідування і пропагувати волонтерський рух, благодійність залежно від можливостей, тощо. Ні! Я категорично наполягаю на тому, що люди з шоу-бізнесу та політики принципово не займаються благодійністю, а піаряться! А потім з того беруть якусь вигоду!

Читайте також:  Українців хочуть змусити "здавати" все своє майно для держави – що надумали в уряді

Наразі в мене все, усім зичу всіляких гараздів, а сам піду продамся якійсь політичній партії, ну бо ж скоро вибори і просто так в цій країні нічого не робиться!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.