facebook

Шевченко переміг у президентських праймеріз на Івано-Франківщині

Сьогодні 6 жовтня, в Івано-Франківську відбулися президентські праймеріз «Українського об’єднання патріотів».



У партійних перегонах беруть участь три претенденти. Це заступник голови Комісії партійного контролю Оксана Тунік-Фриз, заступник голови Київської міської організації УКРОПу Ірина Головатенко та народний депутат України Олександр Шевченко, передає Фіртка.

На зборах зареєструвалися 247 делегатів.

Відтак, голоси розподілилися наступним чином: Ірина Головатенко отримала 1 голос, Оксана Тунік-Фриз – 11, Олександр Шевченко – 233.

“Дякую за підтримку, за те, що ви прийшли та інвестували свій час. Хочу щоб весь український народ переборов найбільше зло – гнів. Хочу, щоб ми навчилися йти до діалогу і у ньому знаходили істину. У нас завжди будуть в УКРОПі праймеріз, щоб обирати найкращих. Ми повинні самі боротися за зміни. З Богом, друзі. До перемоги. Слава Україні!” – прокоментував Олександр Шевченко.

Голова політради партії Тарас Батенко відзначив, що УКРОП – перша партія за всю історію України, яка організувала праймеріз, а Олександр Шевченко ввійшлов в усі соцопитування, які проводять в Україні, і він швидко набирає підтримку.

“Вважаю, що це тільки початок росту рейтингу Олександра Шевченка, як кандидата у президенти”, – резюмував Батенко.

Івано-Франківськ – п’яте місто, де Олександр Шевченко переміг у праймеріз. Завтра свій вибір зробить Ужгород. Загалом внутрішньопартійні вибори триватимуть до 18 листопада. Протягом цього часу учасники праймеріз відвідають 24 українські міста. А ім’я єдиного кандидата на пост глави держави від УКРОПу оголосять 5 грудня на з’їзді у Києві.

Читайте також:  Голова фракції "УКРОП" у міськраді Івано-Франківська позивається з місцевою владою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.