facebook

Схудла на 13 кілограмів Неля Шовкопляс зізналася, від чого відмовитися було найважче(відео)

Зірка каналу “1+1” Неля Шовкопляс, яка оприлюднила приголомшливі результати тримісячної дієти, зізналася, від чого під час схуднення було найважче відмовитися, йдеться у “Світському житті”.

Неля, якій вдалося вже скинути 13 кг, поділилася, що їй нелегко було перестати їсти соління.

“Найважче було відмовитися від солоних бочкових помідорів, огірків і від хлібу. Чесно. Це те, за чим я зараз сумую”, – зізналася Шовкопляс.

За словами ведучої “Сніданку з 1+1”, їй не можна було консервованих овочів, оскільки вони погано впливають на організм.



“Вони дуже сильно затримують воду, це по-перше. А по-друге, перевіряли нирки сказали, що вже є пісочок. Навіть запитав узидист: “Ти дуже полюбляєш солоне?”. Кажу: “Так, полюбляю”. Він говорить: “Не можна”, розповіла Неля.

Шовкопляс поділилася, що починала худнути з вагою у 90 кг. Проте, запевнила ведуча, вона вирішила позбутися зайвих кіло не через те, щоб навести фігуру.

Щодо того, чи збирається Шовкопляс зупинятися на мінус 13, чи ж продовжить худнути, ведуча відповіла:

“Я не можу сказати 100%, що хочу повернутися у ті 65, які у мене були, але і не можу сказати, що зараз 76 і я хочу зупинитися. Можливо, якщо буде 70, я додам спорт і я буду бачити, що це круто… Багато хто каже, що все, більше худнути не треба. Якщо це буде красиво в 70 кг, – то мабуть так і залишиться”, – сказала зірка.

“90 кг – це та вага, з якою ми стартували. Дієтолог тоді сказала, що у мене перша ступінь ожиpiння. Звучить неприємно, бpидко. Мене схвилювало те, що вона сказала про дiабет. Перше, що дієтолог запитала, чи хворів хтось у мене в родині. А у мене бабуся по маминій лінії від цього помepла. Оце, певно, був той момент, коли я замислилася”, – поділилася Неля.

Читайте також:  Тіла розшматувало: у моторошній ДТП на трасі роздерло авто, загинули люди (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.