facebook

Заради кого Галкін покинув стару Пугачову? (відео)

Шлюб російської співачки Алли Пугачової і гумориста Максима Галкіна під загрозою. Численні ЗМІ зазначають, що шлюб російської співачки Алли Пугачової і гумориста Максима Галкіна під загрозою. Так, різні видання пишуть, що сама Пугачова не має наміру розлучатися, а ось Галкін хоче офіційно розірвати відносини.

Зазначають, що гуморист на публіці відкрито демонструє своє небажання бути поруч з дружиною.




«Не виключено, що і цей шлюб артистки закінчиться розлученням. А у Лізи і Гаррі з’явиться нова мама – коханка гумориста 38-річна Юлія Барановська, яка, за чутками, ще й вагітна від Галкіна. Судячи з поведінки Максима, він не бажає більше жити з Пугачовою та має намір якнайшвидше возз’єднатися з коханкою»,
– подейкують інсайдери.

Роман Галкіну приписують з російською телеведучею і письменницею Юлією Барановською, яка у липні 2003 року познайомилася з футболістом Андрієм Аршавіним. У цивільному шлюбі Аршавін і Барановська прожили 9 років до квітня 2012 року. Юлія народила трьох дітей.

Юлія Барановська

Ймовірніше всього чутки про симпатію Галкіна та Барановської з’явилися після того як актор Дмитро Нагієв опублікував відео на якому показано, як на вулиці зібралися відомі люди. Серед них Валдіс Пельш, Олена Летюча, Дмитро Шепелєв, Роза Сябітова і багато інших. «День зарплати радісна і рідкісна подія на каналі. Сьогодні нам знадобиться більше психіатрів», – прокоментував відео артист.

Але особливо виділялися шоумен Максим Галкін і екс-дружина Андрія Аршавіна, Юлія Барановська. Чоловік Алли Пугачової тримає телеведучу на плечі. Як це все відбувалося, можна подивитися перейшовши за посиланням ТУТ. Однак на сторінці Максима Галкіна в Instagram немає і натяку на те, що одна з найодіозніших пар російського шоу-бізнесу розстається.

Гуморист продовжує викладати фото та відео зі своєю сім’єю. Нещодавно сім’я Галкіних та Пугачових разом відвідала прем’єру мультфільму «Луїс і прибульці», який озвучив Максим. У кінотеатрі зіркова родина виглядала щасливою, хоча діти і дещо соромились камер.

Також ЗМІ зазначають, що чоловік і жінка останнім часом в казковому замку не живуть, вважають за краще московську квартиру. Проте Максим постійно публікує відео в Instagram з замку. Так, Макс сам, під бурхливу підтримку синочка, прибирав особняк.

Відтак, виникає питання, коли за цими всіма домашніми та сімейними клопотами Галкін встигає зраджувати Примадонні? Максим то з дітьми няньчиться, то віршики з ними вивчає та вокал тренує. При цьому, за кадром завжди чути голос Алли.

Читайте також:  Сніжана Онопко поділилася фото коханки її чоловіка та розповіла жахливу правду про свою сім’ю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.