facebook

Поїхала на заробітки і закохалась у сина господині. В добру жінку бic вселився тепер

Мені всього 20 років і я не з багатої сім’ї. Живу з сестрою 11 років (у сестри 3 маленьких дітей). Коли мені виповнилось 18 років я вирішила поїхати на заробітки. Дуже хотіла заробити грошей, щоб допомогти родині.

 



З роботою мені пощастило. Знайшла досить швидко. Влаштувалася покоївкою в приватний готель. Господинею була 49-річна жінка та її 22-річний син. Вона мені здалася дуже доброю і мудрою жінкою, ми навіть могли після роботи посидіти відпочити і попліткувати.

Вона до мене добре ставилася. Минув деякий час, і я здружилася з її сином. Ми почали разом багато гуляти, базікати про все. Спочатку у нас був просто ceкс без зобов’язань. Потім я почала помічати, що він мене ревнує (хоча й недавала жодних підстав, просто по всяких дрібницях). З часом він почав проявляти більш серйозні наміри в мій бік (я вже була в нього закохана).

А далі все закрутилося, ми почали зустрічатися. Це були наші щасливі три місяці. А потім почалося. Після роботи я залишилася жити з ним в будинку (не як покоївка, а як його дівчина). З цього моменту і почала показувати свій характер його мама. Як я готую, як прибирати її все влаштовувало. А решту я до сих пір не можу переварити і зрозуміти.

Коли ми йдемо гуляти після роботи, вона дзвонить і маніпулює, каже, що син щось не так зробив, що їй погано, щоб він швидше їхав додому. Вривається в кімнату, щоб подивитися, що ми робимо. Двері закривати ми не повинні. ЇЇ син при ній не повинен нічого до мене проявляти, елементарно навіть поцілувати, відразу вона йому прямим текстом говорить, що він – зрадник.

Читайте також:  А все тії заробітки: крутила Руслана чоловіком, як млиновим колесом, так ні з чим і покинула

Каже, що я не їх рівня, що я – бідна, а вони багаті. Постійно ображає мою сім’ю. У неї ще є 10-річна дочка, але так вона ставиться тільки до сина. Вона навіть не соромиться ходити перед нами в нижній бiлuзні.

Орендувати квартиру і повністю переїхати ми не можемо, так як його бізнес пов’язаний з цим будинком. Маму він теж боїться кинути. Я орендувала собі квартиру, він до мене вечорами приїжджає. Мама біситься. Дзвонить, пише всякі гидоти.

Я заплуталася вже і не знаю, що мені робити, може вона так поводиться, бо у неї чоловіка немає вже 15 років?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.