facebook

Красиво пішла: Марченко покидає «Танці з зірками» через зламані ребра (відео)

Популярна українська телеведуча Оксана Марченко покинула шоу «Танці з зірками» після того, як зламала два ребра. Про це вона повідомила сама, 11 жовтня, оприлюднивши пост на своїй сторінці в Facebook. «Під час підготовки до прямих ефірів, на репетиції, я зламала два ребра.

Це була дуже гостра біль, але я подумала, що сильно потягнула зв’язки або м’язи, брала знеболююче і, зціпивши зуби, продовжувала репетирувати. Часом біль був нестерпним, я йшла в роздягальню, плакала, щоб ніхто не бачив, ставила собі ще більш сильні знеболювальні ін’єкції і знову репетирувала», – написала Оксана Марченко. «Сьогодні мені не боляче, але лікарі побоюються рецидивів, адже тканини в місцях переломів ще досить слабкі. А я не можу і не хочу працювати упівсили», – поділилася знаменитість. До посту Оксана Марченко доклала флюорографію ребер і медичні довідки, що підтверджують перелом двох ребер. А також фото з Дмитром Чапліним.

Також вона подякувала всім, хто за неї вболівав, сім’ї і всім тим, хто робить шоу. І окремо відзначила свого партнера по танцях Дмитра Чапліна.



Нагадаємо, 45-річна українська ведуча та журналістка Оксана Марченко була двічі одружена. Перший чоловік – Юрій Віталійович Корж, – засновник і генеральний директор інтернет-провайдерської фірми «Глобал Юкрейн». У пари у 1997 році народився син Богдан. Другий чоловік (з 18 липня 2003 року) – український політичний діяч Віктор Володимирович Медведчук. В цьому союзі у 2004 році народилася дочка Дарина. Її хресні батьки: Володимир Володимирович Путін і Медведєва Світлана Володимирівна (дружина 3-го президента Російської Федерації Дмитра Медведєва). Дівчинку хрестили в Казанському соборі в Санкт-Петербурзі. За час війни, чоловік Марченко, Віктор Медведчук, неодноразово робив проросійські заяви, зокрема, нібито про те, що в Україні триває не зовнішня агресія, а громадянська війна. В зв’язку з цим багато фанатів шоу обурилися, дізнавшись що кума Путіна братиме участь у проекті. Можливо, саме таким способом Марченко вирішила вгамувати скандал, який розгорівся навколо її персони.

Читайте також:  За синцями не видно очей: батьки жорстоко побили маленьку дитину (фото 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.