facebook

Меган Маркл і принц Гаррі влаштували сварку на публіці – в мережу потрапило відео(відео)

Принц Гаррі і Меган Маркл вперше посварилися на публіці. Це сталося в каплиці Святого Георгія у Віндзорі – незадовго до початку весілля принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка, пишуть “Факти”.

Герцог і герцогиня Сассекські очікували початку церемонії, сидячи на церковній лаві в числі гостей. Експерт з мови жестів Джессі Джеймс розповіла британському виданню, що між подружжям явно сталася сварка.

32-річний принц здавався нервовим і нетерплячим. А поведінка 37-річної колишньої актриси була роздратованою і навіть демонструвала ознаки озлобленості.

Можливо, розбіжності почалися ще до прибуття в каплицю. «З якихось причин Гаррі виглядав розсіяним і неспокійним. А Меган сиділа рівно, виглядала стриманою і непохитною, з ввічливою світською посмішкою на губах. Гаррі щось пробурмотів Меган, і вона підняла брови, перш, ніж повернутися до нього, супроводжуючи це виразним жестом і декількома жорсткими словами», – коментує Джеймс, навіть здалося, що герцогиня при цьому закотила очі.

«Меган була трохи схожа на матір, яка сварить примхливу дитину, піднявши обидві руки в роздратуванні. Потім вона нахилилася вперед, підтримуючи розмову з сусідкою – кузиною Гаррі Зарою Тіндалл. Гаррі після цього потер обличчя, засопів і облизав губи, відкинувшись назад – як дитина, якій наказали сидіти спокійно. Меган знову випросталася, не дивлячись на нього», – коментує експерт.

Фахівці, які можуть читати по губах, прокоментували інший момент спілкування подружжя. Гаррі сказав: «Все по-іншому», маючи на увазі каплицю і її оздоблення і згадуючи власне весілля п’ять місяців тому. На це Меган різко сказала: «Так, звичайно, саме так».

А ось Кейт Міддлтон і принц Вільям, навпаки, проявили на публіці ніжне ставлення один до одного, що буває досить рідко. В один з моментів Кейт поклала руку на стегно чоловіка. А він накрив її руку своєю долонею. «Ах, як це романтично!», – тут же відгукнулася англійська преса і користувачі соцмереж. Виховуючи трьох дітей герцог і герцогиня Кембриджські не надто часто беруться за руки на офіційних заходах.

Читайте також:  США: Росія розміщує системи протиповітряної оборони на Сході України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.