facebook

«Не раджу брати шлюб в нашому ЗАГСі», – крик душі мешканки Івано-Франківська

Мешканка Івано-Франківська Мирослава Крижанівська в групі Комуналка.іф соціальної мережі Фейсбук поділилася своїми не надто приємними враженнями від реєстрації шлюбу сина, інформує Правда.іф.

«Шановні мешканці нашого міста, хочу поділитися своїми враженнями про наш міський ЗАГС! Цієї суботи ми мали урочисту подію – весілля сина. Привітати молодих прийшов і мій батько (учасник війни, літня людина яка не виходить з дому, на милицях) і тут ми зустрілись з першим сюрпризом – ззал урочистих подій знаходиться на 3-ому поверсі!!!

Темний коридор, вузькі, круті сходи. Біля залу вхід де торгують косметикою. Словом – місця мало! Я постукала до зали урочистих подій і попросила, щоб впустили батька присісти. На що працівниця відповіла – що не можна, чекати треба на молодих. Щоб не псувати всім настрій я змовчала. Невже важко пустити людину! Депутату чи чиновнику вона би не відмовила! І ось прийшли молоді, працівник ЗАГСу почала нас дуже спішити, треба зауважити, що вже не літо і всі були у верхньому одязі.



Швидко взяла в наречених келих і шампанське, а нам сказала чекати. І тут ми чуємо, що хтось відкрив шампанське, а молоді ще не в залі. Урочистість моменту було втрачено! Нарешті молодят і гостей запросили в зал, і тут для нас була 2-га несподіванка – хай вибачить нас пані, яка проводила обряд, але ми були вражені її виглядом! Чорний костюм, біла блузка. Вибачте, ми прийшли не в похоронний зал! Священник, як вінчає молодих вдягається в біле, святкове вбрання!

Після закінчення церемоніі нас пратично виганяли з залу, бо чекали наступні наречені. Ми одягалися на вулиці, а шампанське молодята пили під ЗАГСом! Невже не можна давати більше часу і бути добрішим до людей! Хочу звернутись до влади міста! Вперше бачу зал урочистих подій ЗАГСу на 3-ому поверсі і з вивіскою НОТАРІУС! Шановні майбутні наречені, не раджу брати шлюб в нашому ЗАГСі урочисто, бо у весільній сукні туди страшно підніматися, а щоб винести на руках дружину і мови не має!», – йдеться в пості.

Читайте також:  Влада і телеканали знайшли альтернативу кодуванню

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.