facebook

Закохані Осадча та Горбунов в Італії сходили на концерт U2 і помилувалися заходом сонця

Пара показала, як провела вікенд.

Зіркове подружжя Катерина Осадча та Юрій Горбунов, які показали родинну ідилію, влаштували собі короткий вікенд.



Знаменита пара втекла від робочих буднів до сонячної Італії. Там закохані насолоджувалися мальовничими краєвидами, милувалися заходом сонця на озері Комо та ласували місцевими делікатесами.

View this post on Instagram

Вечоріє

A post shared by Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy) on

Також Катерина та Юрій виявилися прихильниками ірландського рок-гурту U2, тож завітали на концерт колективу у Мілані.

“Боно – людина, що вже багато років використовує свою популярність, щоб зробити цей світ краще. Він на всіх рівнях висловлює свою позицію щодо політичних процесів, дискримінації, мігрантів, расової та гендерної нерівності, але не іде в політику. Всі меседжі як маніфест він повторює на концерті. Той випадок, коли легендарний музикант доводить, що у артиста має бути своя чітка політична позиція. U2 – це було прекрасно!” – захоплено прокоментувала концерт Осадча.

View this post on Instagram

Боно – людина, що вже багато років використовує свою популярність, щоб зробити цей світ краще. Він на всіх рівнях висловлює свою позицію, що до політичних процесів, дискримінації, мігрантів, расової та гендерної нерівності, але не іде в політику. Всі меседжі, як маніфест він повторює на концерті. Той випадок, коли легендарний музикант доводить, що у артиста має бути своя чітка політична позиція. @u2 це було прекрасно!

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha) on

Читайте також:  Била і принижувала першокласників: у Чернівцях розгорівся скандал через вчительку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.