facebook

Дмитро Комаров випив пива із бразильським наркобароном

Улюбленець українських телеглядачів, ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розкрив таємницю загадкового фото, яке днями опублікував у своєму «Фейсбуку». На знімку Діма зі знудженим виглядом поглинає морозиво. «Ріо. Просто зараз. Сиджу, їм морозиво і жду. Чого жду?» – шанувальники мали відгадати, в очікуванні чого відомий мандрівник поїдає холодний десерт. За правильну він відповідь обіцяв безкоштовні квитки на свою творчу зустріч у рамках міні-туру містами України.



І ось у четвер, 18 жовтня, Дмитро розсекретив таємницю безневинного, здавалось би, знімка. Виявляється, у зафіксований на фотографії момент Комаров чекав, коли його допустять на аудієнцію до… бразильського наркобарона.

«Недавно опублікував фото з морозивом і оголосив конкурс: що я чекаю в цю секунду. Майже 2000 коментарів у ФБ і неймовірних версій)) Правильна відповідь: чекаю зустрічі із наркобароном. Морозиво підкреслює абсурдність ситуації. У фавелі (бразильський варіант нетрів. – Ред.), де владу тримає наркомафія. Ось дітки грають у футбол і їдять морозиво, в перукарні наводять красу дівчата, а поряд десятки хлопців зі зброєю. Багато в шльопанцях і шортах, у кожного другого велетенський годинник під золото, багато із товстенними ланцюжками, а-ля золотими. Так тут модно. Цим хлопцям у середньому 15–35 років – довше прожити виходить не у багатьох. Як правило, їх убивають, тому що їхня робота – наркобізнес», – написав Комаров.

І розказав, що три дні поспіль просидів у самому серці лігва наркоділків, очікуючи, коли ватажок зможе дати інтерв’ю.

«Я вже знайомий із ним особисто, тому маю право сидіти тут і їсти морозиво. Шеф дав команду нас не чіпати. Якщо прийти без «авторизації», то результат буде іншим. З головним бандитом ми познайомилися вночі у фавелі, проминувши 8 блокпостів. Сиділи за одним столом, бос пригостив пивом, поряд було 20–25 озброєних охоронців. Я впертий. Якимось дивом вдалося отримати від ватажка відповідь «так», випрошуючи інтерв’ю. Але коли у графіку буде час. Три дні ми очікували серед бандитів. В якийсь момент я занудьгував і зробив це фото із морозивом, просто там і запостив. Це єдине фото на телефон за три дні. Знімати нам до приходу «номера один» заборонили. За порушення – смерть. Тишком зняти на телефон – найгірша ідея, адже на виїзді іноді просять показати галерею. За приховану зйомку – смерть», – поділився пережитим ведучий.

Читайте також:  Наближення смepті можна відчути по запаху, наше тiло це знає

І відзначив, що по телевізору розмови саме із цим наркокоролем не покажу, бо про зйомку у «штабі» мафії не могло бути й мови. Зате розкаже про цю «стрілу» із злочинцями на творчих зустрічах у різних містах України (перший – уже в суботу). Натомість у бразильському випуску «Світу навиворіт» пообіцяв показати інтерв’ю із іншим наркобароном. А користувача, котрий вгадав, кого саме на фото чекає ведучий, привітав із виграними квитками.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.