facebook

Чоловік схожий на блогера Пустовіта нападав на юну офіціантку (відео)

В соціальній мережі з’явилося відео, де чоловік схожий на відомого франківського блогера Ігора Пустовіта напав на молоду дівчину.

Судячи з дати на відео інцидент трапився ще влітку. Проте відео в мережі з’явилося сьогодні, 20 жовтня. пишуть Версії.

“Ми звикли спостерігати за життям блогерів крізь відео і фотооб’єктиви. Але є речі, які навіть вони воліють сховати від камер. Проте не в цьому випадку. Місто і країна має знати “героїв” в лице! Ця ситуація мала місце у Франківську, два місяці тому, серед білого дня в самісінькому центрі. У головній ролі – Ігор Пустовіт, відомий інстаблогер, інстатато та ютубер, якого ми звикли бачити в соцмережах в образі люблячого чоловіка і батька двох дітей. За свою огидну поведінку він і досі не відповів. Якщо його не можна покарати законним шляхом, то він повинен бути покараний народним осудом!”, – йдеться в дописі спільноти Наше Прикарпаття.

Люди обурені такою поведінкою чоловіка. В коментарях пишуть, що це ганебний вчинок.

“На відео видно що це чмошний хам. А то що він блогер чи ще хтось там то нікому не цікаво”, – написав Petro Vtorak.

“Надіявся, що норм чувак, але вже наскільки низько падати, щоб дівчину ось так за волосся”, – пише Dima Slobodyan.

Франківський фотограф Богдан Досюк пише, що така поведінка не прийнятна.

“Впізнаєте відомого франківського інстаблогера? Ось, що насправді ховається за ідеальним інтернет образом цього чоловіка. Хоча, мабуть, чоловік не дозволив би собі такої поведінки, тим паче з жінкою”, – вважає чоловік.

Як відомо, постраждала – 18-ти літня Юлія Стасюк, також інстаблогерка, яка критикувала родину Пустовіта. В кометарях франківці пишуть, що продовження конфлікту між дівчиною та блогером.

Читайте також:  Прикарпаття втратило ще одного воїна: на Сході загинув Василь Джус

“Ця ситуація є описана в інтернеті! Ця дівчина в мережі різними матами покривала його сім’ю і проклинала його дітей. Там довга і запутана історія, проте лиш після цієї неприємної ситуації дівчина перестала пхати носа в їх сім’ю і прикрила рота”, – написала Maria Bendiak.

“Це продовження ще минулої (давнішої) конфліктної ситуації. Походу виловив, щоб залякати чи що..
Але мужчина однозначно не повинен дозволяти собі такого!”, – додає Sergiy Grygoruk.

Нагадаємо, що блогера був колись в центрі одного скандалу. Минулого року блогер Ігор Пустовіт (Pustovit) публічно звинуватив першокурсницю ПНУ в тому, що та нібито ображає його, його родину і навіть малолітнього сина в соцмережі Instagram. Також Пустовіт звинуватив матір студентки. У первісному варіанті посту блогер називав прізвище жінки і доньки й писав, що ті постійно протягом півроку займаються “цькуванням його родини і однорічного сина в мережі”. Тож Пустовіт звернувся до юристів і журналістів із проханням захистити його і родину від нападів дівчини та її матері.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.