facebook

Поцупив у бабусі: стало відомо, де керченський стрілець узяв гроші на боєкомплект

Кошти, на які придбав гвинтівку, 150 набоїв до неї і «начинку» для виготовлення кількох кустарних бомб, підліток, який убив 21 людину, просто украв.

Поцупив у бабусі – такою виявилася відповідь на питання, де керченський стрілок Владислав Росляков, який влаштував криваву баню в коледжі в окупованій Керчі, взяв гроші на зброю, якою потім убивав учнів і педагогів. Про це пише російське видання «Комсомольська правда».

Про це розповіла сама літня родичка керченського стрілка, яку показало багато російських телеканалів. Жінка зі слізьми на очах розповіла, що незадовго до трагедії виявила зникнення 20 000 рублів, які вона відкладала «на смерть». Владислав знав про ці гроші і за кілька днів до скоєння масового убивства навідався до бабусі під приводом, що хоче узяти із сімейного альбому свої дитячі фото, аби їх відсканувати.

Утім, ці 20 тисяч – це незначна частина тих грошей, які, за підрахунками слідства, Росляков витратив на купівлю «боєкомплекту», який готував зарання, замислюючи убивство студентів і викладачів технологічного коледжу, на четвертому курсі котрого вчився і сам.

Також бабуся соціопата-вбивці припускає, що онук міг продати старого батькового мотоцикла, який тривалий час припадав пилюкою у гаражі, а потім десь зник. Тим часом російські ЗМІ активно мусують версію, нібито керченський стрілок отримав гроші на втілення свого кривавого плану від спецслужб України. Медіа країни-агресора весь час акцентують на тому, нібито з анексованого Криму Влад вчащав на материкову Україну, а саме до Харкова.

Напередодні в окупованій Керчі відбулися похорони одразу 17 жертв кривавого акту в технологічному коледжі. Місто в траурі. Самого Рослякова поховають невідомо-коли: наразі батьки не зверталися до моргу по його тіло.

Читайте також:  В Франківську підлітки серед білого дня пограбували бабусю (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.