facebook

Робота в Італії: ким можуть влаштуватися українці без знання мови

Все частіше українці виїжджають на заробітки за кордон, однією з країн, де вас приймуть працювати без знання мови є Італія

У цій країні без знання мови можна влаштується на наступні вакансії:

доглядальниця-домробітниця;
робочі в сільському господарстві;
різноробочі;
прибиральники;
офіціанти в ресторан;
аніматори.


Як правило, італійські сеньйори не пред’являють занадто багато вимог за даними вакансіями, тому працевлаштуватися на них українцям легко. Все, що потрібно це оформлення візи з наданням дозволу на роботу. З останнім вам допоможе впоратися агентство, що допомагає трудовим мігрантам виїхати за кордон.

Робота в Італії для чоловіків представлена ​​вакансіями в різних сферах діяльності. Не знаючи мову, нашим співвітчизникам можна працевлаштуватися в компанію різноробочим і сезонним збирачем врожаю.

У такому випадку робота в Італії для українців дозволить заробляти від 22000 грн. у місяць. Для людей з досвідом роботи та кваліфікацією водія можна отримати посаду:

далекобійника – від 47000 грн;
міжнародника – від 40000 грн.

Пошук роботи для українців за кордоном краще починати завчасно, оскільки знайти підходящу посаду виходить не завжди, а оформлення триває в середньому місяць. У країні поширена практика залучення претендентів через агентства по найму. Роботодавці можуть пропонувати вакансії для людей, які знають мову і ні. Інформацію про себе необхідно представляти також на італійській або англійській мові – це підвищить шанси на отримання посади. Нерідко виставляють роботу в Італії (вакансії для чоловіків) де потрібні професійні навички – слюсарі, електромонтери, зварники.

Робота в Італії для жінок обіцяє можливість добре заробити, отримати незрівнянний досвід життя в європейській країні і можливість познайомитися з культурними особливостями інших народів. Якщо ви плануєте працевлаштуватися, розгляньте наступні вакансії для українок:

Читайте також:  Зради з новою “пасією” і кокаїнова залежність: Вся правда про особисте життя нардепа Андрія Немирівського

доглядальниця / помічниця по господарству – від 22000 грн;
робітниці на збір врожаю – від 25000 грн;
домробітниця – від 37600 грн;
покоївка – від 30000 грн;
пакувальниця продуктів – від 22000 грн.

Робота для іммігранток передбачає безкоштовне проживання та гідну оплату. Часто потрібні працівниці на склади, фабрики і заводи, де знання мови не вимагається. Поширені сезонні види діяльності в країні, які популярні навесні і влітку. Робота в Італії для освічених досвідчених претендентів приваблива офіційним працевлаштуванням в компанії. Роботодавці пропонують людям оптимальні умови праці та соціальні гарантії. Знайти інформацію кандидати можуть на сайтах, біржі праці та в агентствах, що займаються пошуком працівників. Необхідно розуміти при пошуку роботи в Італії – вакансії для жінок можуть також розташовуватися на офіційних сайтах компаній.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.