facebook

«Слухаюсь!»: франківець Юрій Горбунов розповів, як ним керує дружина

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов, порадував своїх підписників в Інстаграм, опублікувавши спільне фото зі своєю дружиною, Катериною Осадчою, повідомляє УКРОП із посиланням на Replyua.net.

Зазначимо, знаменитість розповів про те, як він проводить свій вільний час з дружиною, а також наголосив, що завжди прислухається до її побажать.



«Якщо дружина командує-на шопінг,відповідь має звучати-слухаюсь!Тим паче що в Києві,на щастя,можна вдягнутися як в Мілані!»,
— повідомив про сімейні відносини Горбунов.

Шанувальники творчості телеведучого залишили під світлиною багато приємних відгуків та зазначили, що Юрій та Катерина дуже гарна пара. «Захоплююсь Вами! Ви дуже гарна пара», «Які ви класні, обожнюю Вас двох. Найкраща пара українського шоу-бізнесу», «Катя дуже красива і стильна, але на фото спідниця не дуже подобається, а так все супер», «З такою гарною дружиною Юрій став виглядати молодше і красивіше. Дуже красива пара, захоплююся. Браво, так тримати», «Чоловік, який супроводжує свою жінку на шопінг, — еталон терпіння і відваги. Саме так, адже потрібно мати характер і міцний стрижень, щоб витримати зрозумілий одним тільки жінкам алгоритм примірок і циклічність блукань з магазину в магазин», «Ото вже накупили всілякого добра!».

Читайте також:  Зірковий франківець показав, як святкує День народження та привітав українців з незалежністю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.