facebook

Постраждалих більше: керівництво “Дизель Шоу” повідомило нові подробиці смертельного ДТП під Києвом

20-го жовтня, на трасі під Києвом загинула актриса відомої української гумористичної програми “Дизель Шоу” Марина Поплавська.

Прес-служба розмістила на своїй сторінці в Facebook пост з новими подробицями ДТП. Виявляється, в аварії постраждали не тільки Яна Глущенко і Єгор Крутоголов, як повідомлялося раніше, а й інші актори програми – Максим Неліпа, Євген Сморигін, Олег Іваниця, Олександр Бережок, Євген Гашенко і Вікторія Булітко.

Прес-служба програми прикріпила до посту фото з усіма акторами, які постраждали в страшному ДТП, в якому загинула їхня колега Марина.

“Рано вранці 20-го жовтня автобус з акторами« Дизель шоу »на під’їзді до Києва потрапив в аварію. З великим сумом повідомляємо, що актриса Марина Поплавська загинула на місці. Решта акторів з травмами різного ступеня госпіталізовані.

Більшість колективу, після надання першої медичної допомоги, відправлені по домівках. Деяким продовжують надавати кваліфіковану медичну допомогу. Загрози для життя немає. Спасибі всім за висловлені співчуття і слова підтримки “, – повідомляють в прес-центрі.



Читайте також:  Двоє дітей та четверо дорослих розбилися у ДТП на Львівщині (фото, відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.