facebook

Хто покинув Танці з зірками в 9 випуску 2018(відео)

Популярне шоу “Танці з зірками 2018” продовжує вражати Україну. За учасниками проекту активно стежать в мережі та вболівають під час вечірнього голосування. Однак, за умовами шоу, одна пара все ж повинна покинути паркет, передає 24 канал.

Восьмий прямий ефір шоу “Танці з зірками 2018” став найбільш непередбачуваним. Через те, що Оксана Марченко покинула проект, в шоу повернулись Денис Берінчик та Катерина Белявська. Окрім цього, жодна пара не покинула паркет, відтак упродовж тижня учасники готувались до наступного випуску.

Організатори шоу підготували яскраву тему ефіру – “Цирк”. Зірки та їхні партнери вийшли на паркет і приголомшили всіх глядачів ефектними постановками. Проте, згідно з умовами розважального проекту, одна пара все ж повинна розпрощатись із шоу.

Та учасників шоу приголомшили ще одним чималим сюрпризом – організатори вирішили додати до результатів голосування ті голоси, які глядачі віддавали у 8 прямому ефірі. Окрім цього, дві пари, що опиняться в зоні ризику, повинні будуть станцювати “за життя”.

За результатами голосування, у 9 прямому ефірі під загpозою опинились Денис Берінчик та Катерина Белявська, Руслан Сенічкін та Яна Цибульська.

Учасники станцювали за “життя” свої ефектні виступи. За результатами суддівського голосування, шоу покинули Руслан Сенічкін та Яна Цибульська. Пара вже 5 ефірів поспіль потрапляла у зону ризику, а сам телеведучий зізнавався, що виходить на паркет тільки через свою партнерку.

За час участі в шоу Руслан Сенічкін досягнув чималих результатів – він позбувся 17 кілограмів та став більш пластичним.

“Я відмовлявся від цього проекту, однак не шкодую. Дякую Яні Цибульській. Ти мій наставник та бог на паркеті”, – заявив Руслан Сенічкін.

FacebookFacebook MessengerTelegramViberWhatsAppTwitterGoogle+VKSkypeShare

Читайте також:  Викинула у кущі: на Львівщині жінка цинічно позбулася новонародженого малюка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.