facebook

Смертельна аварія в Яремче: загинула жінка-пішохід

У Яремче під колесами автомобіля загинула громадянка іншої держави 1988 року народження. Виїздом на місце події поліцейські встановили, що водій 1984 року народження, керуючи автомобілем “Volkswagen Passat”, рухався ділянкою автодороги H-09 сполученням “Мукачеве – Львів”. Останній їхав у напрямку м. Львів.



Водій не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням на заокругленій ділянці дороги і виїхав за межі проїзної частини дороги, злетівши у кювет. Автомобіль перекинувся.

В результаті ДТП загинула жінка-пішохід. Керманича, з діагнозом закритої черепно-мозкової травми, струсом головного мозку, забитою раною лівого передпліччя і пошкодженням правого вуха, доставлений у яремчанську лікарню. Водія перевіряють на стан сп’яніння.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, – караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого») Кримінального кодексу України.

Читайте також:  У Львові п’яний батько заснув посеред вулиці, кинувши напризволяще 4-річного сина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.