facebook

Кара небесна: у Римі дорогами плавають льодяні брили (відео)

Спекотна погода у Римі у вихідні змінилася різким похолоданням. Температура впала більш ніж на 10 градусів, пише The Local. У неділю ввечері у місті почалася гроза зі зливами і градом.

В результаті потужних злив місто опинилося практично паралізоване – східні і західні райони італійської столиці буквально затопило, а на півдні сильними поривами вітру повалило дерева. У зв’язку з високим рівнем води, рух автотранспорту в деяких частинах міста паралізувався, а також довелося закрити кілька станцій метро.

І без того критичну ситуацію посилив град, через який поверхню води в деяких місцях скувала крига, яка більше була схожа на льодяні брили. Окремі ЗМІ зазначають, що місцями покров граду досягнув у висоту 1,5 метри.

У департаменті цивільного захисту Італії попереджають, що розслаблятися не можна і варто готуватися до гіршого: прогнозують потужні вітри і шторм. Втім, інформації про постраждалих в результаті стихії поки що немає. Місцеві ЗМІ пишуть про двох водіїв, яким знадобилася допомога поліції: вони не змогли самостійно вибратися зі своїх автомобілів.

А от самі італійці, що зрозуміло з відео, які вони завантажили у Мережу, радіють такому несподіваному катаклізму.

Читайте також:  Студeнт перeрізав горло викладaчу і зробuв спільне Селфі з убuтuм: шокуюча Росія (18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.